KIJK-EN KOOPJESDAGEN OP ZATERDAGEN 7 EN 21 oktober 2017 TUSSEN 10 EN 15 UUR

Na het succes van de verkoopzaterdagen in 2015 en 2016, organiseren we ook dit jaar weer 2 verkoopdagen waarop we onze klanten de kans willen geven om een zorgvuldig geselecteerde kweekduif van het Kweekstation of uit onze “Elite of Natural” kweekhokken zelf te komen uitzoeken en aankopen.

Speciale Aankondiging in verband met de vogelgriep

Ondanks de negatieve berichtgeving van het FAVV betreffende het losvliegen, het verbod op tentoonstellingen en verzamelen van duiven heeft het Natural Kweekstation alsnog bevestiging gekregen dat onze opendeurdagen, eveneens met duiven, mogen plaatsvinden zoals gepland.

KIJK –EN KOOPJESDAG OP ZATERDAG 8 OKTOBER 2016 TUSSEN 10 – 15 UUR

Na het succes van onze eerste verkoopzaterdag in 2015 organiseren we ook dit jaar weer een verkoopdag waarop we onze klanten de kans willen geven om een zorgvuldig geselecteerde kweekduif van het Kweekstation of uit onze “Elite of Natural” kweekhokken zelf te komen uitzoeken en aankopen.

WINNAARS TOMBOLA OPENDEURDAGEN KWEEKSTATION

Graag willen wij iedereen bedanken voor de talrijke opkomst op de 2016 editie van de Natural Kweekstation opendeurdagen. In onderstaande tabel vindt u de winnaars van de tombola naar aanleiding van ons 60-jarig bestaan. Wi

Succesvol eerste opendeurweekend

Afgelopen weekend vond ons eerste opendeurweekend van 2016 plaats. Het werd een geweldig succes met bijna 1100 bezoekers. Hierbij vindt u een impressie met enkele mooie foto’s.

60 jaar gouden ringen

Naast bier, chocolade en diamanten is ons land ook bekend en bemind voor de reisduif. Waar er vroeger op de tien huizen twaalf duiventillen te vinden waren, is het vandaag flink speuren naar de karakteristieke hokken.  De vele koterijen hebben vandaag plaatst geruimd voor heuse duivenloften.